2014. február 22., szombat

18.fejezet

Hey drágáim :)) 
Újra itt lennénk .Igaz kicsid csalódottan , mert az előző részhez mindössze 1 komit kaptunk .Ennyire rossz lett volna ? Viszont az oldal megjelenítések száma az egekbe ugrott megint . Nem azt mondom , hogy komik millióját várjuk , de egy kettő igazán jól esne . Hamarosan bekövetkezik az a bizonyos változás is . Reméljük ez a rész jobban fog tetszeni nektek , és kapunk rá pár visszajelzést :)Nem is húzom tovább a szót . Jó olvasást nektek . És ne fejtsd el , hagyj nyomot ha már itt jártál ;)
UI: Villogtatnám egy kicsit a spanyol tudásom amit a csere diákunktól tanultam :3 ( Vikk)
Millió puszi Brigi &Vikk
**Zene**
18.fejezet

~Daisy~
- Harry szállj már le rólam- nevettem miközben ő a földre kényszerített.
És újra érzem azt a fura érzést a gyomromba . Minta le föl liftezne , mikor vele vagyok . De tudom hogy ez minek a jele . Nem akarok , nem szerethetek bele a legjobb barátomba .
- Na feladod Maddox ? - vigyorgott miközben az egyik kezével még mindig az én kezeimet fogta le a fejem fölött a másik kezét pedig az oldalamnál tartotta .
- Ismerhetnél már Styles - utánoztam - Sose adom fel .
Majd újra neki esett az oldalam csikizését . De hogy is kerültem én megint alá? Vagy hogy kerültünk a szobámba ? Hozzánk ? Sok ehez hasonló kérdés merülhet még fel . Ezért inkább kezdeném az elején .
Miután a lányok kifagadtak , végig szenvedtünk egy egész napot . Alig találkoztunk a fiúkkal vagy éppen egymással . Francián együtt voltam  Harryvel , Claraval és Louisval .Majd 4. órában fizikán újra együtt volt az egész csapat . Ahol a kedves tanár bejelentette , hogy csoportos házit kapunk és  ez a jegy adja majd a félévi 15% . Fantasztikus a hétvégém megint el lesz cseszve .Szerencsémre Payno lett a párom. Utána ebédszünetig szinte csak futólag láttuk egymást .  Akár hányszor láttam Harryt mindig más lánnyal volt . Minden egyes alkalommal olyan volt mintha belém rúgtak volna . Persze mindig mosolyogtam de ,valami oknál fogva rosszul esett . De elnyomom magamba ezt az érzést , nem lehet ő tiltott terület. Mert mi van ha tételezzük fel , ő is ugyan úgy érezne mint én össze jönnénk . Valami oknál fogva csúnyán szakítanánk? Akkor elveszíteném az egyik legjobb barátom , és lehet a többiekkel se lenne jó kapcsolatom . Nem akarom újra elveszíteni őket. Na és a legrosszabb ha ő nem érez úgy mint én ? Nem tudom mit tegyek . Kaptam egy sms-t Nialltől hogy az udvaron várnak , ma ott ebédelünk . Gyorsan kinéztem magamnak mit egyek , elég sokáig bámészkodtam amikor megéreztem , hogy valaki figyel . Szinte égetett a pillantása , fura volt de próbáltam nem foglalkozni vele.
- Te sem tudsz dönteni ? - zavart meg valaki
- Oh Matt - mosolyogtam a srácra - Megijesztettél -kaptam a mellkasomhoz.
-Ne haragudj , nem volt szándékos - mosolygott édesen . Tényleg eddig észre se vettem mennyire szép a mosolya , és azok a gyönyörű kék szemei .
Ameddig a pénztárhoz nem értünk , végig dumáltunk . Eddig is jó fejnek tartottam de most már határozottan kijelentem , hogy az .
- 10£ lesz Daisy - mosolygott rám Martha a pénztárnál .
- Nem majd én fizetem - szabadkozott Matt .
- Nem azt nem lehet ......- kezdtem volna bele de nem fejezhettem be .
- Hé a múltkor nem sikerült költsek rád legalább most hadd tegyem meg - kacsintott.
Wow volt valami abban a kacsintásban ami megfogott . Megvártam még kifizet mindent , de olyan kellemetlenül éreztem magam ha csak simán ott hagyom , ezért maradtam . Még nagy nehezen kipréseltük magunkat a tömegen , szintén beszélgetéssel ütöttük el az időt . Határozottan kijelnthetem , hogy fantasztikus társaság . Ebben a röpke 20 percben nagyon jól éreztem magam . Mikor kiértünk végre az ebédlőből egyből megláttam a barátaimat . Mindenki sorban csücsült az egyik kinti asztalnál . Mindenki mosolygott intettek , hogy menjek oda egyedül Harry nem nézett rám , hanem a mellettem álló srácra meredt . Olyan volt a tekintete aki bármelyik percben képes lenne ölni .Ahogy felpillantottam Matt arcára hasonló vonásokat véltem felfedezni. Gondoltam mielőtt a két srác egymásnak esne elköszönök Mattől .
- Hát - kezdtem bele - Köszi mindent - öleltem meg (?!), csak ösztönösen jött. Hezitált , de hamar észbe kapott és viszonozta az ölelésem .
- Nagyon szívesen , egy ilyen szép lánynak - távolodott el .
Már éppen ott akartam hagyni amikor a kézfejemnél fogva vissza rántott magához . Az arca pár centire volt az enyémtől . Szinte éreztem az ajkaimon a meleg leheletét .
- Este lesz egy buli az egyik srácnál - húzott egy féloldalas mosolyt - Ha van kedved gyere el a barátaiddal .
-M-majd megdumálom velük - kapkodtam még mindig levegő után .
Picit zavart a közelsége . De valamilyen szinten tettszett is . Kit is áltatok Matt irtó jó pasi , bárki rá hajtana . Majd arra eszméltem fel , hogy a hüvelyk ujjával a kézfejem simogatja . Zavaromba kihúztam a kezeim az övéből és egy halk  szia után ott hagytam .
Mikor oda értem a többiekhez , boldogan fogadtak kivéve Niall , Clara na és a még mindig rám nem néző Harry .Helyet foglaltam Zayn és Louis között , majd neki láttam az ebédemnek . Viszonylag csendben telt az idő , csak a fiúk hangos nevetése zökkentette ki ezt a nyugodt pillanatot . De ami engem érdekelt , még mindig nem tudom ki tart bulit este .
- Srácok - törtem meg a csendet - nem tudjátok kinél lesz este buli ?.
-Travis Jenkins házába lesz valami -vágta rá egyből a mellettem ülő Zayn .
- Mert ? - húzta fel az egyik szemöldökét Liam .
- Csak Matt szólt - rántottam vállat .
Harry felől egy alig hallható pufogást véltem felfedezni , mire Clara csak megsimította a hátát . Komolyan nem értem mi baja van . Eddig minden oké volt , most meg mint egy hisztis picsa úgy viselkedik . Pasik , komolyan néha nehezebb kiigazodni rajtuk mint rajtunk . Próbáltam figyelmen kívül hagyni és körbe néztem a társaságon . Brook és Louis nagyon el voltak mélyülve a beszélgetésbe , Zayn és Liam valami csajról dumáltak . Utolsó lehetőségnek Clara felé fordultam hátha tudok vele beszélni , de ő épp Mr. Hisztivel kommunikált . Csalódottan néztem újra körbe mire megláttam , hogy Niall valamilyen könyv fölött görnyed és feltűnően szenved . Gondoltam megnézem hátha tudok segíteni neki .
- Hé szöszi - veregettem vállon - Leülhetek?
-Aha -de ő se nézett rám . Komoly mit vétettem ?
Sokáig nem szólalt meg , amit én hamar megelégeltem és elvettem a könyvét . Spanyol . Tudom , hogy neki ez az idegen nyelvi tantárgya , de nem tudtam ,hogy ilyen nehezen megy neki .Átolvastam amit eddig írt de tele volt hibával . Sőt néha úgy kellett vissza fognom magam , hogy ne nevessek hangosan .
-No hablas pinche español. (Kurvára nem beszélsz spanyolul) -szaladt ki a számon , mire az asztalnál helyet foglaló személyek szája tátva maradt .
- Te nem franciás vagy ? - nézett rám azokkal a tengerkék szemeivel .
- Sí - mosolyogtam pimaszul .
-  Akkor hogy megy ilyen jól a spanyol ? -könyökölt Brook az asztalra .
- Ez szerintem minket is érdekelne - utánozta Clar .
-  Hát Mi'ama .....- mondtam direkt spanyolul.
- Anya- fordított egyből Niall .
- Pontosan - helyeseltem - Ott született , és nőtt fel a szülei haláláig , majd Catalina vette magához . 17 éves koráig élt ott ,majd jött a modellkedés és akkor jött ide Londonba . Utána jött ő - fintorodtam el az apámra gondolva - Na de a lényeg mikor megszülettem sokat beszélt hozzám így Catalina , majd később pár dolgot meg is tanultam . De akkor kezdett jobban érdekelni amikor észre vettem ,hogy egyes embereket zavar ha nem érti miről beszélek - utaltam az apámra - Meg ott van Tío Joshe- vártam hogy Niall hátha megint közbe szól .
- A nagybátya - rögtön szólt ahogy befejeztem . Olyan édes volt , ahogy vigyorgott mert értette , hogy mit mondok .
- Nem is vagy reménytelen eset - viszonoztam a mosolyát - Vele sokszor beszélek spanyolul ha itt van . Azt lehet mondani , hogy a második anyanyelvem .
- Akkor folyékonyan beszéled az angolt , spanyolt és gagyogsz franciául is egy kicsit - tűnődött el Liam .
- Ja és a szarkazmust is folyékonyan beszélem -ugrattam .
- Mindig is tudtam , hogy lázadó típus vagy - nevetett Zayn .
- Akkor Daisy nem segítenél nekem ? - meresztett boci szemeket .
Őszintén csodálom azokat az embereket akik nemet tudnak mondani ilyenkor neki .
- Persze de siessünk mert van még 20 percünk .
- Istennő vagy - nyomott egy hatalmas cuppanósat az arcomra , mire mindenki.jót nevetett .
Röpke 15 perc alatt kész is lettünk . Tényleg imádom a spanyol nyelvet , nekem is arra kellet volna menjek , bár sok újat nem tanítottak volna .
- Na és mi van a  carinoddal ?  (szerelmed)- tettem fel "titkosan " a kérdést . Tudom , hogy Brookon és rajtam kívül senki sem tud semmit .
-Minden perfecto . Az én novia-m (barátnő) a legcsodálatosabb - pillantott Clara felé szerelmesen .
Hogy őszinte legyek irigy vagyok rájuk . Szerintem minden lány álma , hogy legyen egy fiú aki csak őt szereti . Mikor átöleli biztonságban érezze magát , és bármikor számíthat rá . Mindig ott van neki akármi is történjen . A barátai előtt bátran fogja a kezét és mondja "igen ő az én barátnőm".
Ő az egyik legjobb barátnőm. Ha összetöröd a szívét, összetöröm az arcod! - fenyegettem -Ja és  megszabadítalak huevoidtól (golyó).
Ő csak egy nagyot nyelt majd megadóan feltette a kezét . Ebben a pillanatban megszólalt a csengő . Még 3 órám van hátra . Nyugodtan végig ültem egy rajzot majd egy irodalmat . Még mindig nem értettem mi baja van Harrynek . Ebéd óta szó szerint rám sem nézett . Lehet valami rosszat mondtam ? Vagy csináltam ? Az elmélkedésemet a csenő zavarta meg . Ez azt jelenti , hogy jön az utolsó órám . Kémia . Most kivételesen várom , akkor lehet tudok beszélni Hazzel . Csak nem néz levegőnek akkor is ha ott ülök mellette.
- Miket látok -jött utánam Brook és Clara nevetve - csak nem Daisy Maddix igyekszik kémiára ?
- Gyere ide édesem - tette Clara a kezét a homlokomra - Nem Brook , egyáltalán nem.lázas .
- Kapjátok be mind a mind a ketten - mentem tovább
- Ki kapjon be mit ? - csatlakozott Louis .
- Miss. Maddox kémiára siet -karolt belé Brook .
-Lázas?
-A-a már csekkoltam - mutogatott Clara .
-Hmmmmm- gondolkodott el Tommo- Akkor szerelmes -bökte ki .
Egyből felvillant bennem a piros vész villogó. Na most legyél okos Daisy . Gondolkozz ha rájön , mit fogsz mondani .
- Láttuk ahogy Mattek csevegsz kislány - ölelte át a vállamat .
Ezt megúsztam . De igaza van , Matt marha jó pasi . Drága Louisnak hála pont akkor értünk be amikor csengettek. Helyet foglaltam , mielőtt a tanár bejött volna . Harry is lassan oda cammogott és ő is leült . Egy fél óra telhetett el és még mindig nem beszéltünk egy szót se . Nem bírtam tovább kitéptem egy lapot a füzetemből és firkantottam neki egy kis üzenetet .
Neked meg mi a fene bajod van ?- majd elé csúsztattam a lapot , mire felhúzta a szemöldökét .
- Daisy nem vagyunk már az oviban ,ne írogass -tolta vissza . Az első alkalom ,hogy hiányzik, hogy nem hercegnőzött . Már annyira megszoktam tőle .
- Hát mivel egész nap rám se néztél és hozzám se szóltál ........
- Ne haragudj- nyúlt a kezem után és újra pillangók repkedtek , a gyomromba - de ismerem Mattet és én csak ......- nem fejezte be .
Amúgy is gondolhattam volna , hogy ő a probléma . De hát ő is lányok millióival flörtöl mégsem akadok ki . Csak titokban ,de az más . Vagy nem?Végül is mindannyiunk életében van egy elmondhatatlan titok , egy elérhetetlen álom , és egy felejthetetlen szerelem.
-Te csak ? - hajoltam közelebb . Csak néztünk egymás szemébe , annyira el tud bűvölni velük , teljesen elveszek bennük .
-Féltelek -bökte ki végül - A legjobb barátom vagy
- Hát persze -csúszott ki a számon. A francba a nagy számmal .
-Mi ? -hajolt még közelebb , mire a pillangóim újra életre keltek az orraink majdnem össze értek . Éreztem a meleg leheletét a számnál . Ez sokkal másabb volt mint pár órája Mattel . De nem ez nem lehet . Alig feltűnően hátrébb hajoltam .
-Tudod van az a hülye szokásod , hogy meg akarsz védeni mindentől .
- Hülye szokás ?-nevetett ,mire csak kuncogva bólogattam -Baj az ?
-Nem  csak lehetetlen .
-Egy próbát megér -mosolygott önelégülten .
Nem tudok haragudni rá amikor villantja a gödröcskés mosolyát . Akkor olyan mint egy édes kisgyerek . Valami oknál fogva újra hamarabb cselekedtem mint gondolkodtam , és egy puszit nyomtam az egyik kis ördögi gödröcskére .
-Akkor szent a béke ? -Nevetett halkan, mire egy újabb puszival válaszoltam .
Nem sokkal később ki is csengettek . Most olyan gyorsan eltelt az idő , hogy észre se vettem ,hogy már a szekrényemnél állunk.
-Harry -hallottuk Louis hangját .
-Mond haver ?
-Tony hívott este me.....-Hazza ebben a pillanatban félbe szakította .
-Lou nem lehetne ez négyszemközt -nézett rám .
-Harry nem kell haza vinned tudok gyalogolni-forgattam a szemeim.
-Hé akkor, hogy tartsam be az ígéretem ?-csak a fejem ráztam nevetve-Ott találkozunk.
Elengedte a kezem és már mentem is az említett jármű felé .Kivételesen nem a vezető ülésbe ültem , valahogy nem volt kedvem vezetni . Ahhoz túl fárad voltam .Kényelmesen elhelyezkedtem és vártam a göndör fürtös személyt aki a legrosszabb napomból is kihozza a legjobbat . Nem kellet sokat várnom , már ott is volt. Egy kicsit idegesebben mint eddig. Nem tudom mit mondott neki Louis de nem volt rá jó hatással. Fogalmam se volt mit szóljak , ezért inkább csendben ültem . Arra lettem figyelmes , hogy görcsösen szorítja a kormányt , az állkapcsában az összes izom megfeszült . Hogy őszinte legyek megijedtem , egyszer láttam így csak . Akkor este azon a bulin , már amennyire emlékszem . Pont a sebváltó felé nyúlt amikor , a kezem rátettem az övére .
-Te meg mit csinálsz?-nézett rám mint egy hülyére aki most szabadult a sárga házból.
-Hm mindig is kiakartam ezt próbálni -blöfföltem , remélem sikeresen .
-Akkor csináljuk jól -kulcsolta össze a kezünket .


Na ha eddig apró pillangók repkedtek a gyomromba most óriás lepkék lettek belőlük . Valami kellemes érzés futott át a testemen . Mintha erre lett volna szükségem . Viszont nem tudtam sokáig élvezni mert haza értünk . Nem akartam egyedül lenni ezért behívtam Harryt . Meglepetésemre anya fogadott a nappaliba minket .
-Sziasztok srácok -mosolygott .
-Szia -köszöntünk.egyszerre .
-Mi ez a nagy összhang ? -mosolygott ravaszan -Na de sietek , de kincsem van egy jó hírem . Ma hívott Mrs. Riecfield ,hogy lenne egy fotózás .Méghozzá a Voge-nál és téged ajánlott.
-Ááaaaaa -sikítottam el.magam és a nyakában landoltam - Ez komolyan ? És mikor ?
-Teljesen . Holnap után reggel kilenckor . Na de megyek mert elkések -szinte már futott.- Ja és Harry -fordult vissza -Mond meg anyukádnak hogy áll még kedd este .
-A mi ?-néztem a haveromra .
-Engem ne kérdezz -emelte fel a kezét megadóan .
Azután valahogy kikötöttünk a szobámba , és kötözködni kezdtem vele , hogy Biebernek jobb hasa van mint ,neki . Pedig ha valakinek szépen ki van dolgozva akkor neki igen .
Na és így kerültem a földre . Egy hatalmas csiki háború után . És most is őt nézem , ahogy fölöttem térdel és éppen kínozni akar .De ahogy mindig ezt a pillanatot is megzavarta vakaki . Ebben az esetben Clara .
-Hey csajszi -mosolyogtam .
-D-daisy -szipogott-ot-thon v-agy ?-szipogott .
-Clara mi a baj ?
-M-majd elm-mesélem . De otthon vagy ?
-Persze gyere -féltem mi lehet a baj . Nagyon remélem , hogy nem Horan bántotta meg .
-Ak-kor n-nemsokára o-tt le-s-zünk.



6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt..Kíváncsi vagyok a folytatásra!! :) Gyorsan kövit!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök :D Sietek , ahogy csak tudok ♥♥
      xxVikk

      Törlés
  2. Jaj,istenem én olyan okos vagyok.....SE.xD
    De én tudom mi történt hahahahaha....Meg igazából mindenki.xd
    És most jöjjön a kövi rész és vele a 3.világháború
    Imádótok.Claire xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy újabb Claire féle komi :D Kedvenceim ♥♥ Nem tudhat mindent mindig mindenki , és még te sem tudsz olyan sok mindent ;) Remélem megleplek még :D
      Puszi xx Vikk

      Törlés